Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
 MENU

Uitvaarten

  

MusicForPeople verzorgt de muzikale ondersteuning bij afscheidsvieringen en uitvaarten in kerken, crematoria, rouwcentra, op begraafplaatsen en andere locaties. 

 

 

Het programma wordt volledig in overleg met u afgestemd. Mezzo-sopraan Maria van den Broek (www.mariasoprano.nl) zorgt daarbij voor  de juiste sfeer en is zo een waardevolle bijdrage voor een passend afscheid. 

Een instrumentaal optreden met piano en/of orgel is ook mogelijk. Behalve met u wordt er, voor zover  daar behoefte aan is, uiteraard ook afgestemd met de uitvaartorganisatie en de plaatselijke (geestelijke) voorganger. Uiteraard behoort samenwerking / afstemming met een lokaal koor of met musici eveneens tot de mogelijkheden.

 

 

Voor het programma kunt u onder andere kiezen uit de klassieke werken 'Panis Angelicus' van Cesar Franck en 'Ave Maria' van Schubert, Caccini of Bach. Voor een lichter repertoire zijn onder andere songs als 'On my own', 'Mag ik dan bij jou' en 'You needed me' beschikbaar. In overleg is uiteraard meer mogelijk.

 

 

Voor de pianowerken/orgelwerken kunt u onder andere een keuze maken uit werken van Chopin, Beethoven, Bach en  Mendelssohn.

 

Klik hier voor een actuele keuzelijst. En hier voor een impressie (Ave Maria, Caccini).

 

 Toelichting op de cookies