Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
 MENU

Verzorgingshuizen

 

MusicForPeople verzorgt graag optredens in verzorgingstehuizen of voor andere groepen.

 

 

Het programma wordt in overleg volledig afgestemd op uw wensen. Mezzo-sopraan Maria van den Broek (www.mariasoprano.n) zorgt daarbij voor de juiste sfeer en betrekt als dat past het publiek daarbij. Een instrumentaal optreden met piano en/of orgel is ook mogelijk. 

 

U heeft een ruime repertoirekeuze van geestelijke weken (bijvoorbeeld het Ave Maria) en klassiek (Bach, Mozart, Schubert) tot licht en modern (Young, Stevens, Webber, Houston).

 

Dit kan worden afgewisseld met  ‘Oudhollandse’ meezingers als ‘Tulpen uit Amsterdam’, ‘De glimlach van een  kind…’, ‘Zuiderzeeballade’ en anderen.

 

 

MusicForPeople heeft inmiddels  ruime ervaring met een grote verscheidenheid van optredens afhankelijk van de  interesse en belangstelling van de bewoners en zal in overleg met u een optimale invulling verzorgen.

 

  Toelichting op de cookies